Du har 1.500,- igjen til fri frakt

Betaling & Finansiering

Betaling – Finansiering

Butikk og nettbutikk

Du ser selv det totale beløpet i kassen før du bekrefter ditt kjøp, slik at du ikke får overraskelser når pakken ankommer deg. Avtalt beløp er det du betaler – ikke mer.

Online betaling med Klarna eller Vipps

Vi tilbyr online betaling via Klarna. Klarna tilbyr et sikkert betalingssystem for netthandel som skal tilfredsstille både de behov vi har og den sikkerheten du har som bruker av denne tjenesten. Dette betyr at det må ha en funksjonalitet som gjør det enkelt og raskt å benytte.


Vi trekker deg ikke for kjøpsbeløpet før varen forlater lager, i enkelte tilfeller kan du som kunde kanskje oppleve dette da kortselskapet reserverer angitte beløp og reduserer disponibelt beløp på ditt kort, men pengene er likevel ikke trukket, kun reservert.


Om din bestilling blir slettet vil likevel beløpet være reservert noen dager, hvor lenge avhenger av din bank – kontakt eventuelt din bank for hvor mange dager det er snakk om. Dette er standard prosedyrer fra kortselskapet og den banken som har levert deg ditt kredittkort.


Om du avbestiller deler av din bestilling, trekkes kun det nye beløpet som er lavere enn reservert beløp.

Hvis vi ved en senere anledning må kreditere et kjøp/vare som har blitt gjort med et kredittkort, utbetales beløpet vanligvis (etter nærmere avtale) til din bankkonto.


Det er ikke mulighet for å be kundesenter legge til varer på en bestilling som har valget online betaling, her må det registreres en ny ordre. Dette fordi at vi ikke kan trekke mer enn reservert beløp.

Nå kan du betale med Vipp både i vår «fysiske» butikk og i nettbutikken.

Hva er Vipps »

Sikkerhet ved online betaling
Med online betalingsløsning via Klarna kan du føle deg sikker på at det er trygt å handle på Internett. Alle Klarna-løsninger følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder.


Vårt system sammen med systemet til Klarna er utarbeidet med tanke på sikkerhet både i betaling og leveranse.


Alle personlige opplysninger behandles konfidensielt. Dine personlige data gjøres ikke tilgjengelig for andre. Klarna stiller krav til de nettsteder som bruker tjenestene for å ivareta ditt personvern.


Ingen informasjon om ditt kredittkort blir lagret hos oss!
Sikkerheten ved bruk av online betaling blir ivaretatt etter de krav datatilsynet krever.
All sensitiv informasjon overføres via krypterte linjer og er heller ikke synlig for oss.

Kortsvindel
Du er alltid sikret mot kortsvindel, om kortselskapet ikke kan dokumentere at det er du som har utført transaksjonen og det ikke foreligger mislighold fra kortholders side, vil du ikke være ansvarlig for kjøpet. Vi refererer ellers til de retningslinjer som er satt fra kortselskapene, og det er meget viktig å følge disse. Husk at ditt kredittkort alltid må oppbevares på en forsvarlig måte for å unngå misbruk. Vi oppfordrer alle kortholdere til å kjenne til rutiner for hva som må gjøres om noe skjer med ditt kredittkort.

Betale med Klarna Konto eller Faktura

I en fysisk butikk kan du alltid kjenne og klemme på en vare før du betaler. Det synes vi er fint. På den måten er du sikker på at du betaler for det du faktisk vil ha. Klarna faktura fungerer akkurat slik – varen først, og så betale. I tillegg har vi forenklet handelen på nettet ytterligere ved at du kun trenger personnummeret ditt når du skal betale med Klarna.

Kjøp nå – betal etter levering
Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

• Få alltid varen hjem før du betaler

• Alltid 30 dagers betalingsfrist

• Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

• 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven

• Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no

• Mulighet for delbetalinger

Et fakturagebyr på kr. 29,- tilkommer pr. kjøp. Hvis betaling uteblir legges det til et purregebyr på kr. 35,- samt en forsinkelsesrente på 8,50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller pr. post.

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Konto – delbetal i ditt eget tempo

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette kun et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

  • Få alltid hjem varen før du betaler
  • Betal fra kr. 95,- pr. måned, eller 1/24 del av totalbeløpet
  • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
  • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
  • Kjøp nå – betal i slutten av neste måned
  • Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved for eksempel et kjøp på kr. 10.000,- med Klarna konto basisvilkår, tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet blir kr. 11.771,- med 12 delbetalinger hver på kr. 981,-. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp pr. måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum kr. 95,- pr. måned.

TIPS:

GÅ ALDRI GLIPP AV EN BETALING! LAST NED KLARNA-APPEN OG FÅ FULL OVERSIKT OVER ALLE DINE KJØP. FÅ BESKJED NÅR DET ER PÅ TIDE Å BETALE, OG BETAL FAKTURA MED ETT KLIKK. KLARNA KUNDESERVICE ER TILGJENGELIG 24/7 OG I TILLEGG KAN DU ENKELT HÅNDTERE RETURER. LAST NED APPEN HER.

TIPS:

HVIS DU HAR VALGT BETAL SENERE ELLER DEL OPP SOM BETALINGSMÅTE ANBEFALER VI Å LASTE NED KLARNA-APPEN. DA KAN DU BETALE FAKTURAEN MED ETT KLIKK, OG DU FÅR BESKJED NÅR DET ER PÅ TIDE Å BETALE. I TILLEGG FÅR DU OVERSIKT OVER ALLE DINE KJØP. LAST NED APPEN HER.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller pr. post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk.

Grunnkrav for å få innvilget delbetaling

  • Du må ha fylt 18 år
  • Du må ha en fast årlig inntekt på minst kr. 120 000,-
  • Du må være norsk statsborger
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Ved delbetaling må personnummer og årslønn oppgis i kassen i ruten «kundeinformasjon». Leveranse foregår bare til kjøperens adresse registrert i Folkeregistrerte.

Din søknad kommer til å sette i gang en vanlig kredittvurdering som innebærer at Klarna foretar en kredittopplysning.

Her finner du mer informasjon om Klarna konto.

Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å ringe Klarna på telefon 2101 8990

mandag – torsdag 8.30 – 20.00,
fredag 8.30 – 17.00,
lørdag – søndag 10.00 – 17.00.
Eller www.klarna.no.

Paypal

Med Paypal kan du handle sikkert uten å vise betalingskort- eller bankinformasjonen din til noen. Du betaler enkelt og raskt når du handler på nettet.

Les mer på Paypals nettsider

Porto/frakt

På alle ordrer (med noen unntak) tilkommer det frakt. Alt som kommer i tillegg til selve prisen på din vare blir automatisk beregnet i kassen. Du ser tydelig hva det totale beløpet blir for din bestilling før du bekrefter ditt kjøp.

Ved betaling med kredittkort/Klarna/PayPal blir du belastet med porto etter følgende tabell:

Varekjøp inntil kr 1499,- Porto kr 169,-
Varekjøp over kr 1 500,- Gratis frakt!

Av kostnadshensyn er vi nødt til å sette en minimumsordre til kr 250,- + porto/frakt.

Gavekort

Vårt eget eller Universal Presentkort kan ikke benyttes til betaling i nettbutikken.